Háromsajtos krém recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 40 dkg krémsajt
- 15 dkg camembert kockázva
- 10 dkg márványsajt
- parmezán
- 3 ek apróra vágott újhagyma vagy snidling
- só, bors
Elkészítése:
A krémsajtot elkeverjük a sóval, borssal, újhagymával és a parmezánnal. Beletördeljük a márványsajtot, villával áttörjük, keverjük. Végül az apróra vágott camembertet keverjük bele.
Ha túl kemény lenne (ez a sajtoktól függ) akkor 2-3 ek tejföllel lazíthatunk rajta. Azonnal fogyasztható, de finomabb, ha pár órára hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.