Háromsajtos krém

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Háromsajtos krém

Hozzávalók:

  • 40 dkg krémsajt
  • 15 dkg camembert kockázva
  • 10 dkg márványsajt
  • parmezán
  • 3 ek apróra vágott újhagyma vagy snidling
  • só, bors

Elkészítése:

A krémsajtot elkeverjük a sóval, borssal, újhagymával és a parmezánnal. Beletördeljük a márványsajtot, villával áttörjük, keverjük. Végül az apróra vágott camembertet keverjük bele.

Ha túl kemény lenne (ez a sajtoktól függ) akkor 2-3 ek tejföllel lazíthatunk rajta. Azonnal fogyasztható, de finomabb, ha pár órára hűtőbe tesszük.