Zöldbab recept
Hozzávalók:
- zöldbab
- víz
- nátrium benzoát
Elkészítése:
A babot megtisztítjuk, 2 cm-es darabokra vágjuk. Megmossuk, annyi vizet öntünk rá, hogy bőven ellepje és feltesszük főni. Forrástól számítva kb fél óráig lassú tűzön főzzük, teszünk bele nátrium benzoátot.
Előmelegített üvegekbe töltjük levével együtt, lekötjük. Kb fél óra-óra hosszáig dunsztoljuk, száraz dunsztba tesszük, amíg ki nem hűl.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

