Vödrös vegyes savanyúság recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 10 literes vödörhöz:
- 4 liter víz
- fél liter 20%-os ecet
- 12 dkg só
- 68 dkg cukor
- 4-5 babérlevél
- 1/4 csomag mustármag
- 1/4 csomag egész bors
- 2 dkg borkénpor
- 1 kávéskanál nátrium benzonát
- 3-4 meggyfa levél
- 1-2 kisebb diófa levél
- paprika – ketté vágva és kimagozva több fér bele
- zöld paradicsom
- karfiol
- erős paprika
- apró hagyma
- még lehet bele tenni ízlés szerint bármilyen zöldségfélét.
Elkészítése:
A cukrot és a sót kicsi langyos vízben feloldjuk, majd a többi vizet és minden egyéb hozzávalót hidegen bele teszünk a vödörbe. Jól összekeverjük és beletesszük a savanyítani valókat.
Nehezéknek én egy lapos tányért szoktam rátenni és légmentesen lezárom a vödör tetejével.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »