Tormakrém recept
Hozzávalók:
- torma( amennyi van)
- ecet 20 %-os ízlés szerint
- cukor ízlés szerint
- só ízlés szerint
- víz (kevés kell belőle)
Elkészítése:
Gyors mozdulatokkal pucoljuk meg a tormát, majd tegyük egy aprítógépbe vagy reszeljük le. Addig daráljuk, amíg a kívánt állagot elérjük.
Készítsük el a sós, cukros, ecetes vizet.
Keverjük össze a reszelt tormát az ízesített lével, majd zárható üvegben tegyük hűtőbe.
Nem kell hígnak lennie,inkább pépes legyen!
Egészségetekre!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









