Csalamádé recept

Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 1/2 kg vöröshagyma
- 1/2 kg kovászolni való uborka
- 1/2 kg paprika
- 1-2 db répa
- 10 dkg cukor
- 3,5 dkg só
- 2 dl 10 %-os ecet
- 1/2 mokkás kanál kénpor
- 1 csomag egész bors
Elkészítése:
A káposztát nagyon vékonyra szeleteljük és uborka szeletelővel a vöröshagymát,az uborkát,a paprikát és a répát szeleteljük esetleg a paprikát lehet vastagabbra is vágni . Jól összekeverjük ! Hozzáadjuk a cukrot,sót,kénport,ecetet meg a borsot és jól összekeverjük . Hűtőbe rakjuk és másnap fogyaszthatjuk ! Ha télére tesszük el akkor üvegekben is eltárolható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »