Csalamádé recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 1/2 kg vöröshagyma
- 1/2 kg kovászolni való uborka
- 1/2 kg paprika
- 1-2 db répa
- 10 dkg cukor
- 3,5 dkg só
- 2 dl 10 %-os ecet
- 1/2 mokkás kanál kénpor
- 1 csomag egész bors
Elkészítése:
A káposztát nagyon vékonyra szeleteljük és uborka szeletelővel a vöröshagymát,az uborkát,a paprikát és a répát szeleteljük esetleg a paprikát lehet vastagabbra is vágni . Jól összekeverjük ! Hozzáadjuk a cukrot,sót,kénport,ecetet meg a borsot és jól összekeverjük . Hűtőbe rakjuk és másnap fogyaszthatjuk ! Ha télére tesszük el akkor üvegekben is eltárolható.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.