1. Rakott csirkemell
Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell filé
- 2 paprika
- 8 szelet bacon
- 4 szelet sonka
- 2 hegyes erős paprika
- 2 szál újhagyma
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál mustár
- 1 kaliforniai paprika
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
- 4 dl tejföl
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában
Hozzávalók:
- 2 közepes csirkemell filé
- só
- 2 jó púpos ek liszt a forgatáshoz
- 5-6 dl olaj a sütéshez
- 2 nagy tojás
- 1 csapott kk só
- 1 késhegynyi őrölt bors
- 1 púpos kk házi fokhagymakrém
- 4 púpos ek tejföl
- 3 jó púpos ek liszt
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Csirkemell őzgerincben
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 20 dkg bacon
- 15 dkg reszelt sajt
- só
- bors
- petrezselyem ízlés szerint
- 4 evőkanál tejföl
- 3 evőkanál liszt
- 2 tojás
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Tejszínes mustáros csirkemell
Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 1 póré, vagy újhagyma
- 0,5 dl főzőtejszín
- 1 evőkanál mustár
- 1 teáskanálnyi curry
- só, bors
- olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Csirkefalatok krémsajtos bundában
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- 1 csapott kk só
- 0,5 kk őrölt bors
- 2 közepes tojás
- 125 g krémsajt
- 0,5 dl olaj
- 1 nagy csipet só
- 300 g liszt
- 2,8 dl tej
- 7 dl olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Mustáros csirkefalatok zöldborsóval
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkecomb filé
- só
- frissen őrölt bors
- 1 ek liszt
- 1 ek vaj
- 3 ek olívaolaj
- 5 szál újhagyma fehér része
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl száraz fehérbor
- 3 dl húsalaplé
- 2 ek mézes mustár
- 60 dkg frissen kifejtett borsó
- 2 dl tejszín
- 1 ek krémsajt
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Mindenféle színes jóval töltött karajszeleteket
Hozzávalók:
- 1,5 kg szeletelt hosszúkaraj
- szalámi
- kolbász
- trappista sajt
- pritamin paprika
- mozzarella
- fűszerkeverék
- só
- bors
- bacon szalonna
- olívaolaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
8. Sajtos rakott csirkemell
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 25 dkg reszelt sajt
- 25 dkg bacon szalonna
- 2 tojás
- fűszerek ízlés szerint
- liszt
A recept ide kattintva folytatódik >>>
9. Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 1 kk chili pehely
- 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
- 20 dkg kolozsvári szalonna
- só
- 1 mk grill fűszer
- 20 dkg finomliszt
- 2-3 tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
10. Temesvári sertéstokány
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 30 dkg zöldbab
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 1 mokkáskanál köménymag
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál finomliszt
- só ízlés szerint
- őrölt fekete bors