Tepsis nyúlcomb krumpliágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1.5 kg nyúlhús
- 2 kg burgonya
- 5 fej hagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 200 g főzőtejszín
- 3 szál kakukkfű
- 1 kanál mustár
- csipet só
- csipet bors
- 1 kanál zsír
- 1 kanál liszt
Elkészítése:
Az étel, nyúlcombokból készült, de más nyúlhúsból is elkészíthető.
A sütőtálat kizsíroztam, majd a meghámozott, karikára vágott krumplit belerétegeltem. Erre került karikára vágott hagyma, majd az előtte sóba, őrölt borsba, aprított kakukkfűbe forgatott nyúlcombok.
A főzőtejszínt kevés liszttel összekevertem és a tetejére öntöttem, majd aprított, zúzott fokhagymát szórtam rá. Fólia alatt sütöttem, majd a legvégén, a fóliát levéve, kicsit megpirítottam.
Almás, sárgarépás, párolt káposztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »