Tepsis nyúlcomb krumpliágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1.5 kg nyúlhús
- 2 kg burgonya
- 5 fej hagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 200 g főzőtejszín
- 3 szál kakukkfű
- 1 kanál mustár
- csipet só
- csipet bors
- 1 kanál zsír
- 1 kanál liszt
Elkészítése:
Az étel, nyúlcombokból készült, de más nyúlhúsból is elkészíthető.
A sütőtálat kizsíroztam, majd a meghámozott, karikára vágott krumplit belerétegeltem. Erre került karikára vágott hagyma, majd az előtte sóba, őrölt borsba, aprított kakukkfűbe forgatott nyúlcombok.
A főzőtejszínt kevés liszttel összekevertem és a tetejére öntöttem, majd aprított, zúzott fokhagymát szórtam rá. Fólia alatt sütöttem, majd a legvégén, a fóliát levéve, kicsit megpirítottam.
Almás, sárgarépás, párolt káposztával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »