Rozmaringos nyúlcomb zöldséges krumpliágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Pácoláshoz:
- 1 kg nyúlcomb (6 db)
- 3 ek étolaj
- só
- frissen őrölt bors
- 1 ek mustár
- 1 kk fokhagymapor
- 1 teáskanál őrölt piros paprika (édes)
- 4-5 kisebb ág rozmaring
A zöldséges krumpliágyhoz:
- 1,5 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- 3 sárgarépa
- 1 közepes petrezselyem gyökér
- 5-6 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük, majd alaposan bedörzsöljük vele a nyúlcombokat.
Ezután feldaraboljuk a zöldségköret hozzávalóit, összekeverjük, majd egy hőálló üvegtál aljára tesszük őket. Megsózzuk, megborsozzuk, a bepácolt nyúlcombokat a tetejére fektetjük, és melléjük tesszük a rozmaring ágakat is. A megmaradt pácoldatot is rácsorgatjuk.
Alufóliával borítva, 180 fokos sütőbe tesszük, ahol 90 percig sütjük. A fóliát eltávolítva még 20-30 percig továbbsütjük, kicsit pirítva rajta, és hogy a levét kissé elforraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »