Rántott nyúl hamis tartármártással recept

Hozzávalók:
A nyúlhoz:
- 1 közepes házinyúl
- só
- bors
- majoránna
- szárított petrezselyem
- 4 gerezd fokhagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- zsemlemorzsa
A hamis tartármártáshoz:
- 1 tejföl
- 1 teáskanál mustár
- 1 fél citrom leve
- só
- bors
Elkészítése:
A nyulat feldaraboljuk, az összetört fokhagymával bekenjük a húst és a fűszerekkel jól befűszerezzük. Bepanírozzuk és forró olajban kisütjük. A tejfölbe belekeverjük a mustárt, a citrom levét, sót, bors-t és jól eldolgozzuk. Legalább 1 órát a hűtőbe állni hagyjuk.
Sztori: A nyúlhúst heti rendszerességgel esszük. A kedvenceink egyike.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »