Pörkölt vadhúsból recept

Hozzávalók:
- 2000 g vadhús
- 1000 g lapocka
- 4 hagyma
- 2 csomag fűszerkeverék (gulyás)
- zsír
- knédli
Elkészítése:
A vöröshagymát kisebb kockára, a húst nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsíron kuktában megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpörköljük.
Ha már levet ereszt a hús, felengedjük annyi vízzel ami ellepi. Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és lezárjuk a kuktát. Sípolástól számítva kb. 40 percet főzzük. Knédlivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »