Villámgyors torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 200 g darát mandula
- 200 g darált mogyoró
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
Töltelék:
- 1,5 üveg gyümölcsdarabos dzsem
- tejszínhab
Elkészítése:
A tojásokat felverjük kb 10 perc alatt robotgéppel, majd óvatosan beleforgatjuk a mandulát, mogyorót és a sütőport. 180 fokon kb 30-40 perc alatt készre sütjük egy 26 cm-es formában, majd kihűtjük. Ha kihűlt két lapba vágjuk.
A tejszínt felverjük keményre, majd ízlés szerint adunk hozzá a dzsemből. Esetleg gyümölcs darabokat is keverhetünk bele.
Megtöltjük a tortát a krémmel, majd ízlés szerint díszítjük.
A töltelék:
A tejszínhabot készre csináljuk és a dzsemmel összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »