Villámgyors torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 200 g darát mandula
- 200 g darált mogyoró
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
Töltelék:
- 1,5 üveg gyümölcsdarabos dzsem
- tejszínhab
Elkészítése:
A tojásokat felverjük kb 10 perc alatt robotgéppel, majd óvatosan beleforgatjuk a mandulát, mogyorót és a sütőport. 180 fokon kb 30-40 perc alatt készre sütjük egy 26 cm-es formában, majd kihűtjük. Ha kihűlt két lapba vágjuk.
A tejszínt felverjük keményre, majd ízlés szerint adunk hozzá a dzsemből. Esetleg gyümölcs darabokat is keverhetünk bele.
Megtöltjük a tortát a krémmel, majd ízlés szerint díszítjük.
A töltelék:
A tejszínhabot készre csináljuk és a dzsemmel összekeverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »