Tiramisu torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskóta:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 evőkanál cukor
- 1 cs sütőpor
- 10 evőkanál finomliszt
- 1-2 evőkanál kakaópor
- 8 evőkanál víz
Krém:
- 0,5 l tejszínhab
- 400 g natúr vajkrém
- 20 dkg porcukor
- babapiskóta
- kávé
Elkészítése:
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, utána a sárgáját és a többi hozzávalót. Nagy gáztepsiben, sütőpapírral bélelve kakaós piskótát sütünk.
A krémhez a tejszínhabot kemény habbá verjük, hozzáadjuk a vajkrémeket és végül a porcukrot.
A torta összeállítása: ha ki hűlt a piskóta a krém felét rákenjük, ezután a tetejét befedjük a kávéba áztatott babapiskótával és a maradék krémmel bekenjük.
Végül tetszőlegesen díszítjük fondanttal vagy csak simán a krémmel, kakaóporral és gyümölccsel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »