Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejcsokoládés epertorta recept

Tejcsokoládés epertorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg háztartási keksz
    • 8 dkg vaj
    • 50 dkg mascarpone
    • 2-3 evőkanál porcukor
    • 10 dkg tejcsokoládé
    • 20 dkg eper

    Elkészítése:

    A kekszet zsemlemorzsa állagúra törjük. A vajat felolvasztjuk és elkeverjük a kekszmorzsával. Ezt a tésztát lapogatjuk bele egy 18 cm-es formába. Hűtőben tartjuk amíg a krém elkészül.

    A mascarponét elkeverjük a porcukorral. Vízgőz felett felolvasztjuk a tejcsokoládét és lazán a mascarponéhoz keverjük. A 20 dkg eper 2/3 részét a tortára sorakoztatjuk, rákenjük a krémet és a tortát egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

    A maradék eperrel díszítjük.
    Málnával is finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá