Szilvás kókuszos szeletek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 2-3 kanál holland kakaópor
- 7 dkg kókuszreszelék
- 7 dkg darált mandula
- 1 csomag sütőpor
- 5 kanál liszt
Krém:
- 15 dkg szilvalekvár
- 5 dl tejszín
Díszítés:
- 5 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A margarint, a cukrot és a tojásokat habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a darált mandulát és a sütőporral és kakaóval összekevert lisztet. Egy 24×22 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a tésztát és 170 fokon sütjük. A tejszínt habbá verjük, majd egy részét összekeverjük a szilvalekvárral és a tészta tetejére simítjuk. A lekváros hab tetejére sima tejszínhabot teszünk, majd a tetejét olvasztott étcsokoládéval díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »