Sajttorta recept

Elkészítése:
Elkészítjük az alapot. A kekszhez hozzáadjuk a vajat és belenyomkodjuk egy 23 cm-es átmérőjű tortaformába.
A krémsajtot kikeverjük a porcukorral, a citromhéjjal és a lével, a habtejszínnel, keményítővel és a tojásokkal, majd a kekszes alapra öntjük.
A tortaformát alulról betekerjük alufóliával. Behelyezzük a formát egy mély tepsibe, majd forral vizet öntünk a tepsibe, hogy kb feléig érjen.
180 fokos sütőbe toljuk és kb 45 percig sütjük.
Ha megsült, levesszük a formát és tetszés szerint díszítve tálaljuk. (Én darált mandulát szórtam a tetejére)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »