Sajttorta recept
Elkészítése:
Elkészítjük az alapot. A kekszhez hozzáadjuk a vajat és belenyomkodjuk egy 23 cm-es átmérőjű tortaformába.
A krémsajtot kikeverjük a porcukorral, a citromhéjjal és a lével, a habtejszínnel, keményítővel és a tojásokkal, majd a kekszes alapra öntjük.
A tortaformát alulról betekerjük alufóliával. Behelyezzük a formát egy mély tepsibe, majd forral vizet öntünk a tepsibe, hogy kb feléig érjen.
180 fokos sütőbe toljuk és kb 45 percig sütjük.
Ha megsült, levesszük a formát és tetszés szerint díszítve tálaljuk. (Én darált mandulát szórtam a tetejére)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

