Ruszki torta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 cs vaníliás puding
- 1 l tej
- porcukor ízlés szerint
- 1 üveg magozott meggy
- 1 tábla étcsoki
- mazsola
- tejszínhab
- rum
Elkészítése: A tojásból a szokásos módon piskótát sütünk. Míg sül, a csokit kis darabokra vagdaljuk, meggyet leszűrjük. Ha kihűlt a piskóta apró kockákra vágjuk és közben elkészítjük a pudingot. Az apró piskóta darabok felét beleszórjuk egy tálba, majd ízlés szerint rummal meglocsoljuk, megszórjuk mazsolával, és még melegen a fele pudinggal leöntjük. Erre szórunk meggyet, a csoki darabokat, és teszünk rá tejszínhabot. Majd újból megismételjük a sort. Ízlés szerint díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

