Ruszki torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 cs vaníliás puding
- 1 l tej
- porcukor ízlés szerint
- 1 üveg magozott meggy
- 1 tábla étcsoki
- mazsola
- tejszínhab
- rum
Elkészítése: A tojásból a szokásos módon piskótát sütünk. Míg sül, a csokit kis darabokra vagdaljuk, meggyet leszűrjük. Ha kihűlt a piskóta apró kockákra vágjuk és közben elkészítjük a pudingot. Az apró piskóta darabok felét beleszórjuk egy tálba, majd ízlés szerint rummal meglocsoljuk, megszórjuk mazsolával, és még melegen a fele pudinggal leöntjük. Erre szórunk meggyet, a csoki darabokat, és teszünk rá tejszínhabot. Majd újból megismételjük a sort. Ízlés szerint díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »