Répatorta recept

Hozzávalók:
- 2 bögre (2,5 dl) liszt
- 1 bögre barna cukor
- 1 bögre kristálycukor
- 1 teáskanál fahéj
- 1 tk sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 bögre étolaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 10 dkg krémsajt (mascarpone)
- 6 dkg puha vaj
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3/4 bögre porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd belekeverünk 4-5 db közepes méretű sárgarépát reszelve. A tésztát 160 fokon megsütjük egy 24 cm-es tortaformában.
Még a tészta sül a krém hozzávalóit összekeverjük és a kihűlt tésztát megkenjük vele.
Tipp:
A krémet ketté lehet venni és az egyik felébe lehet kakaóport keverni. A kakaós krémmel lehet díszíteni az elkészült tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »