Répatorta recept
Hozzávalók:
- 2 bögre (2,5 dl) liszt
- 1 bögre barna cukor
- 1 bögre kristálycukor
- 1 teáskanál fahéj
- 1 tk sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 bögre étolaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 10 dkg krémsajt (mascarpone)
- 6 dkg puha vaj
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3/4 bögre porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd belekeverünk 4-5 db közepes méretű sárgarépát reszelve. A tésztát 160 fokon megsütjük egy 24 cm-es tortaformában.
Még a tészta sül a krém hozzávalóit összekeverjük és a kihűlt tésztát megkenjük vele.
Tipp:
A krémet ketté lehet venni és az egyik felébe lehet kakaóport keverni. A kakaós krémmel lehet díszíteni az elkészült tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

