Répatorta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 bögre (2,5 dl) liszt
- 1 bögre barna cukor
- 1 bögre kristálycukor
- 1 teáskanál fahéj
- 1 tk sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 bögre étolaj
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 10 dkg krémsajt (mascarpone)
- 6 dkg puha vaj
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3/4 bögre porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd belekeverünk 4-5 db közepes méretű sárgarépát reszelve. A tésztát 160 fokon megsütjük egy 24 cm-es tortaformában.
Még a tészta sül a krém hozzávalóit összekeverjük és a kihűlt tésztát megkenjük vele.
Tipp:
A krémet ketté lehet venni és az egyik felébe lehet kakaóport keverni. A kakaós krémmel lehet díszíteni az elkészült tortát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.