Répa torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 2 teáskanál fahéj
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 20 dkg barnacuko
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 dl olaj
- fél citrom leve
- fél narancs leve
- 20 dkg reszelt répa
- 15 dkg durvára vágott dió
A krémhez:
- 12,5 dkg margarin
- 5 dkg porcukor
- 25 dkg mascarpone
Elkészítése: A sütőt előmelegítem 150 fokra. A tojás sárgáját a cukorral habosra keverem, bele a lisztet(ebben már el van keverve a sütőpor és a szódabikarbóna), majd folyamatosan adagolni a többi hozzávalót, végén a tojások keményre vert habja. Tortaformába ötnöm és 1 óra 20 percig sütöm.
A krém elkészítése:
A margarint a porcukorral kikeverem, majd hozzáadom a mascarponét.
Ha kihűlt a torta, két felé vágom és belekenem a krém 1/3-át, tetejére a maradékot. Tortadekorral díszítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »