Regina tortája recept

Elkészítése:
Megsütöm a piskótát. Az mascarpone-t egy tálba teszem, ízlés szerint cukrot adok hozzá és körülbelül 5 percig verem habverővel. Hozzáadom a 4 tojás sárgáját és további 5 percig keverem. Ezután ízlés szerint ízesítem (aromával). Ha a piskóta kihűlt három felé vágom és megtöltöm a krémmel. A cukormázat a javaslat alapján elkészítem, kinyújtom és befedem vele a tortát. A kimaradt cukormázat ételfestékkel színezem és a torta díszítésére felhasználom. Pár órára hűtőbe teszem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »