Regina tortája recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
Megsütöm a piskótát. Az mascarpone-t egy tálba teszem, ízlés szerint cukrot adok hozzá és körülbelül 5 percig verem habverővel. Hozzáadom a 4 tojás sárgáját és további 5 percig keverem. Ezután ízlés szerint ízesítem (aromával). Ha a piskóta kihűlt három felé vágom és megtöltöm a krémmel. A cukormázat a javaslat alapján elkészítem, kinyújtom és befedem vele a tortát. A kimaradt cukormázat ételfestékkel színezem és a torta díszítésére felhasználom. Pár órára hűtőbe teszem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.