Regina tortája recept

Elkészítése:
Megsütöm a piskótát. Az mascarpone-t egy tálba teszem, ízlés szerint cukrot adok hozzá és körülbelül 5 percig verem habverővel. Hozzáadom a 4 tojás sárgáját és további 5 percig keverem. Ezután ízlés szerint ízesítem (aromával). Ha a piskóta kihűlt három felé vágom és megtöltöm a krémmel. A cukormázat a javaslat alapján elkészítem, kinyújtom és befedem vele a tortát. A kimaradt cukormázat ételfestékkel színezem és a torta díszítésére felhasználom. Pár órára hűtőbe teszem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »