Oroszkrém torta recept
Elkészítése:
A tojás sárgáját a cukorral és a meleg vízzel kikeverjük.Beletesszük a sütőporral elkevert lisztet és a tojás felvert habját. Torta formában megsütjük. Ha kihült 3 részre vágjuk.
Töltelék: A habtejszínt a habfixáló porral habbá verjük, majd ehhez hozzákeverjük a vaníliás pudingport. A kész vaníliás habos krém 2/3-val megtöltjük a tortalapokat, 1/3 részével bekenjük a tortát.
Tetejét a 3 dl habbá vert habtejszínnel díszítjük, amibe szintén habfixálót keverünk. Ízlés szerint díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

