Narancstorta recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóit összekeverjük és egy 26 cm átmérőjű tortaformában megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját, a cukrot, a citromlevet, a vaníliás cukrot, a vaníliás pudingport és a narancslevet jól kikeverjük, felfőzzük, majd kihűtjük. Közben kemény habbá verjük a habtejszínt és ha kihűlt a krém összekeverjük vele.
Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, megkenjük a krémmel, rátesszük a felső piskótát és az egészet beborítjuk a maradék krémmel. Narancskarikákkal díszítjük, majd zselatinnal bevonjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

