Narancstorta recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A piskóta hozzávalóit összekeverjük és egy 26 cm átmérőjű tortaformában megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját, a cukrot, a citromlevet, a vaníliás cukrot, a vaníliás pudingport és a narancslevet jól kikeverjük, felfőzzük, majd kihűtjük. Közben kemény habbá verjük a habtejszínt és ha kihűlt a krém összekeverjük vele.
Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, megkenjük a krémmel, rátesszük a felső piskótát és az egészet beborítjuk a maradék krémmel. Narancskarikákkal díszítjük, majd zselatinnal bevonjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »