Kókuszos túrótorta recept

Hozzávalók:
Alaphoz
- 25 dkg vajas keksz
- 5 ek tej
- 15 dkg puha vaj
Krémhez:
- 50 dkg túró
- 25 dkg natúr joghurt
- 10 dkg kókuszreszelék
- 1 tasak vaníliás cukor
- 15 dkg porcukor
- 30 dkg gyümölcs(eper,kivi,barack kompót)
- 18-20 db babapiskóta
Tetejére:
- 1 db banán
- 1 db narancs
- 2 db kivi
Elkészítése:
A kekszet összetörjük és tejbe áztatjuk. Amikor teljesen puha hozzákeverjük a puha vajat, jól kikeverjük és kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk.
A gyümölcsöt összeaprítjuk és tészta tetején elosztjuk.
Krémhez:túrót összekeverjük a kókuszreszelékkel,kétféle cukorral és a joghurttal.
Gyümölcsös rétegre simítjuk a krém felét kirakjuk babapiskótával majd rákenjük a krém másik felét. 3-4 óra hosszára betesszük a hűtőbe.
A banánt, a mandarint és a kivit megpucoljuk és cikkekre vágjuk.
A torta alját kirakjuk mandarin szeletekkel erre tesszük a félbe vágott majd lapjában is elvágott banánt majd a kivi cikkeket.
És kivesszük a torta formából a tortát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »