Kókuszkrémes torta recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek liszt
- 8 ek kristálycukor
- 1 cs sütőpor
- 8 ek víz
Krém:
- 10 dkg kókuszreszelék
- 2 cs tejszínes pudingpor
- 25 dkg margarin
- 25-30 dkg porcukor
- tortabevonó
- fél liter tej
Elkészítése:
8 tojássárgáját a cukorral kikeverem, fokozatosan hozzáadom a lisztet, vizet, sütőport és a végén pedig a keményre felvert tojásfehérjét.
Sütőpapírral bélelt formába öntöm és megsütöm.
Ha megsült megvárom, amíg elhűl a tészta és három fele vágom.
Elkészítem a krémet:
25 dkg margarint kikeverem a porcukorral és kókuszreszelékkel
tejszínes pudingport megfőzöm fél liter tejben, kihűlés után hozzáadom a margarinos krémhez majd megtöltöm vele a lapokat. Tetejére csorgatok csoki mázat (tortabevonót) oldalát megszórom kókuszreszelékkel tetszőlegesen díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »