Kit-kat torta recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 8 ek liszt
- 8 ek porcukor
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 1/2 tk sütőpor
- 2 tk kakaópor
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krémhez:
- 5 dl habtejszín
- 15 dkg étcsokoládé
- 10 dkg porcukor
Díszítéshez:
- 6 cs kit-kat csokoládé
- 3 cs drazsé cukorka
Elkészítése:
A lisztet,szódabikarbónát és a sütőport összekeverjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
A tojás sárgáját kikeverjük a porcukorral,hozzáadjuk a lisztes keveréket és a kakaóport. Óvatosan beleöntjük a keményre felvert habot és vajjal kikent és liszttel meghintett tortaformába sütjük tűpróbáig.
Krém: a tejszínt felverjük,majd hozzáadjuk a megolvasztott csokoládét és a porcukrot.
A kihűlt tortát kivesszük a formából,ketté vágjuk,majd megtöltjük a krém 1/3 részével a többit pedig a tetejére kenjük és az oldalára.
A csokoládékat a barázdák mentén eltörjük, majd a torta oldalához nyomjuk.Végül a cukorkákat elszórjuk a tetején.Szalaggal átkötjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »