Kilimanjaro torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alsó lap:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 evőkanál cukor
- 4 evőkanál liszt
- fél csomag sütőpor
- 0,75 dl olaj
- 1,5 evőkanál kakaó
- alsó lap
Fölső lap:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál cukor
- 3 evőkanál liszt
- fél csomag sütőpor
- 0,5 dl olaj
- 1 evőkanál kakaó
Töltelék:
- 0,5 dl habtejszínhab
- fél kg túró
- 1 cs habfixáló
- 25 dkg cukor
- 1 doboz barack kompót
Elkészítése:
A torta lapjait megsütjük a 4 tojásos, majd a 3 tojásos piskóta alapján. A 4 tojásos lap lesz a torta alja.
A tejszínhabot keményre felverjük a habfixálóval, a fél kg túrót pedig a cukorral. A kettőt óvatosan egybe keverjük, majd az apróra vágott barackot belekeverjük. Az alsó lapra ezt a krémet ráhalmozzuk. A kisebb lapot cikkezzük, a cikkeket a halomra rakjuk.
Barackkal körbe díszítjük, a tetejét porcukorral megszórjuk!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »