Kilimanjaro torta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Alsó lap:
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 evőkanál cukor
- 4 evőkanál liszt
- fél csomag sütőpor
- 0,75 dl olaj
- 1,5 evőkanál kakaó
- alsó lap
Fölső lap:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál cukor
- 3 evőkanál liszt
- fél csomag sütőpor
- 0,5 dl olaj
- 1 evőkanál kakaó
Töltelék:
- 0,5 dl habtejszínhab
- fél kg túró
- 1 cs habfixáló
- 25 dkg cukor
- 1 doboz barack kompót
Elkészítése:
A torta lapjait megsütjük a 4 tojásos, majd a 3 tojásos piskóta alapján. A 4 tojásos lap lesz a torta alja.
A tejszínhabot keményre felverjük a habfixálóval, a fél kg túrót pedig a cukorral. A kettőt óvatosan egybe keverjük, majd az apróra vágott barackot belekeverjük. Az alsó lapra ezt a krémet ráhalmozzuk. A kisebb lapot cikkezzük, a cikkeket a halomra rakjuk.
Barackkal körbe díszítjük, a tetejét porcukorral megszórjuk!
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.