Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kilimanjaro torta recept

Kilimanjaro torta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    Alsó lap:

    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 evőkanál cukor
    • 4 evőkanál liszt
    • fél csomag sütőpor
    • 0,75 dl olaj
    • 1,5 evőkanál kakaó
    • alsó lap

    Fölső lap:

    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 evőkanál cukor
    • 3 evőkanál liszt
    • fél csomag sütőpor
    • 0,5 dl olaj
    • 1 evőkanál kakaó

    Töltelék:

    • 0,5 dl  habtejszínhab
    • fél kg túró
    • 1 cs habfixáló
    • 25 dkg cukor
    • 1 doboz barack kompót

    Elkészítése:

    A torta lapjait megsütjük a 4 tojásos, majd a 3 tojásos piskóta alapján. A 4 tojásos lap lesz a torta alja.

    A tejszínhabot keményre felverjük a habfixálóval, a fél kg túrót pedig a cukorral. A kettőt óvatosan egybe keverjük, majd az apróra vágott barackot belekeverjük. Az alsó lapra ezt a krémet ráhalmozzuk. A kisebb lapot cikkezzük, a cikkeket a halomra rakjuk.

    Barackkal körbe díszítjük, a tetejét porcukorral megszórjuk!

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá