Joghurtkrémes barcktorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 18 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 1 citrom reszelt héja
- 1 csomag vaníliás cukor
Krém:
- 30 dkg görög joghurt
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 3 ek cukor
- 5 dl tej
- 2 dl baracklekvár
Elkészítése:
A margarint a cukorral, és a tojás sárgájával, vaníliás cukorral, és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a felvert fehérjét is hozzáadjuk a sütőporos liszttel együtt. Vajjal kikent, és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőbe 20 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a pudingot a tejjel cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük. Ezután keverjük össze a görög joghurttal, és a tésztát kifordítjuk a formából és megtöltjük a joghurtos pudinggal.
A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta, egy kanál segítségével.
Tipp:
29 cm-es gyümölcstortaforma vajjal kikenve, és liszttel megszórva.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »