Joghurt torta III recept

Hozzávalók:
- 5 dl natúr joghurt (csináltam már gyümölcsös joghurttal is)
- 3 dl habtejszín
- 2 evőkanál zselatin
- 7-8 evőkanál kristálycukor (én nem szeretem,ha túl édes ezért kevesebbet szoktam belerakni)
- pár szem gyümölcs
Elkészítése:
A joghurtot, a cukrot, és a zselatint összekeverjük és állandó keverés mellett felmelegítjük, majd lehűtjük. Felforralni nem szabad!(megtúrósodna.) Közben felverjük a habtejszínt, és a kihűlt masszával összekeverjük. Beleszórjuk a gyümölcsöt, majd a tésztára simítjuk.
A tészta egy sima 3-4 tojásos kakaós piskóta (nem kell hogy magas legyen mert a krém a lényeg-szerintem).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »