Isteni diós csokitorta recept

A tészta hozzávalóit összekeverjük, 20-25 perc alatt, 180 fokon készre sütjük! Tű próba elengedhetetlen. A krémnél a tejet felforraljuk. A többit addig összekeverjük és a forró tejhez adjuk. Addig kell keverni, míg besűrűsödik (kb 10perc). A végén, miután elzártuk, beledobjuk az étcsokit és a vajat, míg elolvad, kevergetjük. A kihűlt piskótát ketté, vagy háromba vágjuk, megkenjük a krémmel, a tetejét is bevonjuk és dióval díszítjük. Garantáltan minden morzsa el fog fogyni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »