Húsvéti csokitorta tojás recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból sima piskóta
- 1 csoki puding
- 4dl tej
- fél margarin
- 3 dl habtejszín
- 8 kanál porcukor
- 10dkg étcsoki
- 1+1kanál kakaópor
- pár szem meggybefőtt
- kinyomható torta dekor
- marcipánmassza
Elkészítés:
A piskótát kerek formára sütjük, egy kanál kakaót is teszünk bele. Tojás alakúra vágjuk, a maradékot félretesszük, abból formázzuk majd ki hogy csúcsos legyen. A 4 dl tejből a pudingot készítünk, egyelőre nem cukorral. Amikor kihűlt, hozzákeverünk géppel fél margarint, a 8 kanál porcukrot, 1dl habtejszínt, 1 kanál kakaóport. Az egészet gépi habverővel fölverjük, (nagyon könnyű laza csokikrémet kapunk.) Ezzel kenjük meg a lapokat, közé meggyszemeket és étcsokit kaparunk vagy darabolunk, a maradék piskótát rátapasztjuk a krémmel formára igazítva tesszük. A tojást a maradék 2dl habtejszínből felvert habbal vonjuk be. Dekoráljuk ízlés és anyag szerint, a habból is tudunk színezni pár csepp ételfestékkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »