Habos epres recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kanál liszt
- 4 kanál cukor
- 4 kanál víz
- 1 cs sütőpor
Krém:
- 0,5 l habtejszín
- eper
Elkészítése:
A tojás fehérjét felverjük, amikor már kemény a hab hozzá adjuk a cukrot, folytonos keverés közben a tojás sárgáját lisztet ,sütőport és végül a vizet. (akkor jó ha buborékos)
Krém: A habtejszínt felverjük kemény habbá, lassan hozzá adjuk az össze tört epret és ha ki hűlt a piskóta lap rá kenjük és ízlés szerint díszíthetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »