Habos epres recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kanál liszt
- 4 kanál cukor
- 4 kanál víz
- 1 cs sütőpor
Krém:
- 0,5 l habtejszín
- eper
Elkészítése:
A tojás fehérjét felverjük, amikor már kemény a hab hozzá adjuk a cukrot, folytonos keverés közben a tojás sárgáját lisztet ,sütőport és végül a vizet. (akkor jó ha buborékos)
Krém: A habtejszínt felverjük kemény habbá, lassan hozzá adjuk az össze tört epret és ha ki hűlt a piskóta lap rá kenjük és ízlés szerint díszíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »