Gyümölcsös kölestorta recept

Hozzávalók:
- 6 g mandula
- 108 g sárgabarackbarack vagy bármilyen idénygyümölcs
- 42 g köles
- 21 g nyírfacukor
- 172 g
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
Elkészítése:
A kölest háromszoros mennyiségű vízben megfőzzük, hozzáadjuk a nyírfacukor felét, ízlés szerint fahéjat. Egy jénai edénybe vagy tortaformába belehalmozzuk, belekeverjük a gyümölcsöt, majd a tojásfehérjéből és a maradék nyírfacukorból habot készítünk, a mandulát apróra vágjuk, a torta tetejére halmozzuk, megszórjuk a mandulával. Előmelegített sütőben 7-8-as fokozaton 10 – 15 perc alatt összesütjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »