Sajttorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg darált keksz
- 1 kocka (25dkg) margarin
Töltelék:
- 50 dkg mascarpone
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg kristály cukor
- 1 cs zselatin
Elkészítése:
A felolvasztott vajat összedolgozzuk a keksszel, majd 180 fokon 10 percig előmelegített sütőben megsütjük. Én 25 cm tortaformában szoktam sütni.
Amíg sül, gyorsan megcsináljuk a krémet. A két tojást a vaníliás cukorral, majd a kristály cukorral összedolgozom, hozzákeverem a mascarpone-t, majd végül a zselatint a leírás szerint elkészítem és hozzáadom.
A kihűlt tésztára ráöntöm a tölteléket, majd 1-2 órára berakom a hűtőbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »