Gesztenyetorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Krém:
- 2 cs gesztenye massza (50 dkg)
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 1 üveg rumaroma /vagy rum/
- kevés tej,hogy kellő állaga legyen (kb 1 dl)
Pudingos krém:
- 3 cs vaníliás pudingpor (főzős)
- 20 dkg porcukor /jó a kristály is/
- 9 dl tej
- 25 dkg margarin
Tejszínhab:
- fél liter habtejszín
- 3-4 kanál porcukor
- 2 cs babapiskóta, cukros tejben kissé megáztatva
Elkészítése:
A babapiskótát vaníliás tejben megforgatom, kapcsos tortaformába szorosan lerakom.
A krémhez a gesztenyemasszát, a keksszel aromával, tejjel, cukorral összedolgozom, hogy kellő állaga legyen, majd a piskótákra helyezem.
A pudingot az előírásnak megfelelően megfőzőm, ha kihűlt,a habosra kevert margarinnal, cukorral jól összedolgozom és ezt a gesztenyés töltelékre kenem.
Felverem a tejszínt pár ek cukorral és a torta tetejére teszem, kakaóval vagy reszelt gesztenyével díszítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »