Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyés-vaníliás torta recept

Gesztenyés-vaníliás torta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Alap:

    • 50 dkg gesztenyemassza
    • tej
    • 0,25 kg cukor
    • 0,5 kg darált keksz

    Krém:

    • 3 dl tej
    • 1 cs vaníliás puding
    • 1 kocka vaj
    • 5 ek cukor
    • 1 színtelen zselatin

    Tetejére:

    • 2 tasak habtejszín

    Elkészítése:
    A gesztenyemasszát,a darált kekszet a cukrot és a tejet összekeverjük. Annyi tejet adunk hozzá hogy jól összeáljon a massza. Ezt kerek csatos tortaformába elhelyezzük. Megfőzzük a pudingot, hozzákeverjük a vajat és a zselatint. Majd ha kihűlt, elsimítjuk a tortaformában. A tetejére készítünk tejszínhabot és ráteszük. 4 órát állni hagyjuk.Tálalás előtt szétkapcsozzuk a tortaformát,és fogyaszthatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá