Gesztenyés lúdláb torta recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 kanál cukor
- 1 kanál liszt
- 1 kanál kakaópor
Krém:
- 1 cs csokis hidegen keverhető pudingpor
- 6 dl habtejszín
- 2 kanál rum
- 250 g gesztenyemassza
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral keményre verjük és hozzászitáljuk a kakaót és lisztet. Sütőpapírral bélelt, 20 cm-es tortakarikába töltjük és 160 fokon megsütjük.
A krém hozzávalóit kézimixerrel felverjük.
A piskótát tortakarikába rakjuk és megtöltjük a krémmel. Tortánkat hűtőbe tesszük pár órára, ha megkötött késsel körbevágjuk és kivesszük a karikából.
A kész tortát csokival leöntjük és a maradék krémmel, meggyszemekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

