Focis-torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek liszt
- 8 ek cukor
- 50 dkg túró
- 10 dkg margarin
- 4dl tejszín (plusz a díszítéshez)
- 1 ek zselatin
- 1 dl víz
- 1db citrom reszelt héja
- 2 db vaníliás cukor
- zöld, fekete ételszínező
Elkészítése:
8 db tojásból piskótát készítünk. A túrót a margarinnal, a cukorral, a citrom levével elkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadagoljuk a túróhoz, eközben a zselatint feloldjuk a vízben. Ha langyos, ezt is a krémhez adjuk, megtöltjük vele a piskótát. A díszítéshez a tejszínhabot ételfestékkel színezzük, majd habzsákkal díszítünk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »