Finom torta recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- 1 sütőpor
Krémhez:
- 4dl tej
- 4 evőkanál cukor
- 1 vaníliás pudingpor
- 2dl habtejszín
Díszítéshez:
- 3dl habtejszín (lehet belekeverni egy kis kakaóport)
Elkészítése:
Tészta:
A 8 tojásból a szokott módon piskóta sütünk, amit tortaformában megsütünk. Ha már nem meleg 3 felé vágjuk.
Krém:
A 2,5 dl tejet felteszünk forrni, 1,5 dl tejjel kikeverjük a pudingport és hozzáadjuk a cukrot, majd ha forrni kezd a tej, belerakjuk a pudingport és pudingot készítünk. Közben a tejszínt felverjük. Ha kihűlt a puding a felvert tejszínnel összekeverjük és betöltjük vele a tortalapokat.
Díszítés:
Felverjük a tejszínt, majd rákenjük a torta tetejére és oldalára. Tehetünk bele kakaóport is vagy kettévesszük a tejszínt az egyik felébe teszünk kakaóport és akkor szebben lehet díszíteni a tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »