Feketeerdő torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból sütött pikóta
A töltelékhez:
- 3 dl meggylé
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 6 dkg kristálycukor
- 20 dkg lecsöpögtetett meggybefőtt
- 0,5 l tejszínhab ( vagy a dobozos és felrázós vagy pedig a felverős)
Elkészítése:
Kerek tortaformában megsütjük a piskótát,három részre vágjuk.A meggylevet a pudingporral meg a cukorral sűrű krémmé főzzük,és a tűzről lehúzva hozzáadjuk a kimagozott meggyet. A tejszínt kemény habbá verjük. Utána az első tortalapot megkenjük a meggyes töltelékkel,majd a tejszínből is ugyanannyi kerül rá. Ugyanígy teszünk a következő piskótalappal is. Utoljára rákerül a harmadik piskóta.Tetejét és az oldalát is bevonjuk tejszínhabbal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »