Eredeti német sajttorta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tésztához:
- 200 gr. liszt
- 75 gr. cukor
- 75 gr. vaj
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál sütőpor
Töltelékhez:
- 500 gr. túró
- 150 gr. cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- Fél bögre olaj
- Fél bögre tej
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis citrom leve, esetleg reszelt héja (utóbbi nem muszáj)
Elkészítése:
Keverjük össze a töltelék alapanyagait, és hogy ne legyen darabos botmixerrel keverjük át, hogy lágy krém legyen belőle.A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze.
Előre kizsírozott és lisztezett tortaformába tegyük bele a tésztát úgy, hogy a pereméig emeljük (gyúrjuk) fel. Majd öntsük bele a krémet, hogy a tésztán ne follyon túl.
Sütőbe 175-180 fokon 50-60 percig süssük, amíg a teteje megbarnul.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.