Eredeti német sajttorta recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 200 gr. liszt
- 75 gr. cukor
- 75 gr. vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál sütőpor
Töltelékhez:
- 500 gr. túró
- 150 gr. cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- Fél bögre olaj
- Fél bögre tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis citrom leve, esetleg reszelt héja (utóbbi nem muszáj)
Elkészítése:
Keverjük össze a töltelék alapanyagait, és hogy ne legyen darabos botmixerrel keverjük át, hogy lágy krém legyen belőle.A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze.
Előre kizsírozott és lisztezett tortaformába tegyük bele a tésztát úgy, hogy a pereméig emeljük (gyúrjuk) fel. Majd öntsük bele a krémet, hogy a tésztán ne follyon túl.
Sütőbe 175-180 fokon 50-60 percig süssük, amíg a teteje megbarnul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »