Csupa csoki csokitorta recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál liszt
- 8 evőkanál cukor
- 1 sütőpor
Krémhez:
- 2 cs csokoládé ízű pudingpor
- 4 evőkanál porcukor
- 15 dkg vaj
- fél liter habtejszín
- 6 dl tej
Díszítés
- tejcsokoládés tortabevonó
- tejszínízű pudingpor
- piskóta tallér
- roletti
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk. A sárgájába 8 kanál cukrot teszünk és habosra keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük majd hozzá adjuk a habosra kevert tojássárgájához. A lisztet össze keverjük a sütőporral és hozzá adjuk az előzőleg kapott masszához.
Szív alakú sütőformában készre sütjük.
Töltelékhez:
Megfőzzük a pudingokat.
15 dkg vajhoz keverünk 4 evőkanál porcukrot és habosra keverjük. A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a vajas masszát, majd ebbe keverjük a felvert tejszínhabot.
Ketté vágjuk a kihűlt piskótát megkenjük a csokis krémmel. A külsejét pedig leöntjük tejcsokis tortabevonóval. Hűtőbe tesszük amíg megdermed megfőzzük a tejszín ízű pudingport, ha kihűlt akkor kidíszítjük vele a tortát. Oldalára rolettit és piskótatallért teszünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »