Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Díszítés
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk. A sárgájába 8 kanál cukrot teszünk és habosra keverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük majd hozzá adjuk a habosra kevert tojássárgájához. A lisztet össze keverjük a sütőporral és hozzá adjuk az előzőleg kapott masszához.
Szív alakú sütőformában készre sütjük.
Töltelékhez:
Megfőzzük a pudingokat.
15 dkg vajhoz keverünk 4 evőkanál porcukrot és habosra keverjük. A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a vajas masszát, majd ebbe keverjük a felvert tejszínhabot.
Ketté vágjuk a kihűlt piskótát megkenjük a csokis krémmel. A külsejét pedig leöntjük tejcsokis tortabevonóval. Hűtőbe tesszük amíg megdermed megfőzzük a tejszín ízű pudingport, ha kihűlt akkor kidíszítjük vele a tortát. Oldalára rolettit és piskótatallért teszünk.