Csokitorta recept

Hozzávalók:
- 12 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 ek kristálycukor
- 12 ek liszt
- 3 cs sütőpor
- 3 ek kakaópor
- 3 cs csokoládés pudingpor
- 0,5 l tej
- 3 cs vanilíás cukor
- 12,5margarin
- 3 ek liszt
- 20 dkg porcukor
- 3 dl tej
- 5 dkg étcsokoládé
- 0,5 l habtejszín
- 1 rumaroma
- 3 ek kakaópor
Elkészítése:
3 db 4 tojásos piskótát sütünk egy 26 cm-es kerek tortaformában, majd hagyjuk kihűlni a lapokat.
A krémhez a tejet kikeverjük a pudingporokkal és 3 ek liszttel, állandó keverés mellett besűrítjük, majd hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt robotgéppel hozzádolgozzuk a porcukrot, margarint, rumaromát és a vaníliás cukrokat. Jól kihabosítjuk, majd megtöltjük vele a lapokat. Ha marad krém akkor a tortát is bevonhatjuk vele. A tejszínből kemény habot verünk és ízlés szerint díszítjük a tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »