Csokitorta recept
Hozzávalók:
- 12 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 12 ek kristálycukor
- 12 ek liszt
- 3 cs sütőpor
- 3 ek kakaópor
- 3 cs csokoládés pudingpor
- 0,5 l tej
- 3 cs vanilíás cukor
- 12,5margarin
- 3 ek liszt
- 20 dkg porcukor
- 3 dl tej
- 5 dkg étcsokoládé
- 0,5 l habtejszín
- 1 rumaroma
- 3 ek kakaópor
Elkészítése:
3 db 4 tojásos piskótát sütünk egy 26 cm-es kerek tortaformában, majd hagyjuk kihűlni a lapokat.
A krémhez a tejet kikeverjük a pudingporokkal és 3 ek liszttel, állandó keverés mellett besűrítjük, majd hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt robotgéppel hozzádolgozzuk a porcukrot, margarint, rumaromát és a vaníliás cukrokat. Jól kihabosítjuk, majd megtöltjük vele a lapokat. Ha marad krém akkor a tortát is bevonhatjuk vele. A tejszínből kemény habot verünk és ízlés szerint díszítjük a tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

