Csokitorta recept

Hozzávalók:
- 12 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 ek kristálycukor
- 12 ek liszt
- 3 cs sütőpor
- 3 ek kakaópor
- 3 cs csokoládés pudingpor
- 0,5 l tej
- 3 cs vanilíás cukor
- 12,5margarin
- 3 ek liszt
- 20 dkg porcukor
- 3 dl tej
- 5 dkg étcsokoládé
- 0,5 l habtejszín
- 1 rumaroma
- 3 ek kakaópor
Elkészítése:
3 db 4 tojásos piskótát sütünk egy 26 cm-es kerek tortaformában, majd hagyjuk kihűlni a lapokat.
A krémhez a tejet kikeverjük a pudingporokkal és 3 ek liszttel, állandó keverés mellett besűrítjük, majd hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt robotgéppel hozzádolgozzuk a porcukrot, margarint, rumaromát és a vaníliás cukrokat. Jól kihabosítjuk, majd megtöltjük vele a lapokat. Ha marad krém akkor a tortát is bevonhatjuk vele. A tejszínből kemény habot verünk és ízlés szerint díszítjük a tortát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »