Csokis raffaello torta recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek cukor
- 1 csomag sütőpor
Csokis krémhez:
- 1 csomag csokis pudingpor
- 5 dl tej
- 10 dkg margarin
- 4 ek cukor
- 1 ek liszt
Kókuszos krémhez:
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag kókuszreszelék (100 g)
Díszítés:
- raffaello
- csokigolyó
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 3 lapot sütünk egy 24 cm-es formában.
A pudingport, a cukrot, a lisztet összekeverjük, felöntjük a tejjel. A margarint beledaraboljuk és megfőzzük. Hűlni hagyjuk, de közben néhányszor átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszelék nagy részét. Egy keveset hagyjunk a díszítéshez.
Tálcára helyezzük az első lapot, megkenjük a csokis krémmel, rá a következő lapot. Ezt követi a kókuszos krém 3/4 része, majd az utolsó piskóta. A maradék kókuszos krémmel befedjük a tortát, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Raffaelloval és csokigolyóval díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »