Csokis raffaello torta recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek cukor
- 1 csomag sütőpor
Csokis krémhez:
- 1 csomag csokis pudingpor
- 5 dl tej
- 10 dkg margarin
- 4 ek cukor
- 1 ek liszt
Kókuszos krémhez:
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag kókuszreszelék (100 g)
Díszítés:
- raffaello
- csokigolyó
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 3 lapot sütünk egy 24 cm-es formában.
A pudingport, a cukrot, a lisztet összekeverjük, felöntjük a tejjel. A margarint beledaraboljuk és megfőzzük. Hűlni hagyjuk, de közben néhányszor átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszelék nagy részét. Egy keveset hagyjunk a díszítéshez.
Tálcára helyezzük az első lapot, megkenjük a csokis krémmel, rá a következő lapot. Ezt követi a kókuszos krém 3/4 része, majd az utolsó piskóta. A maradék kókuszos krémmel befedjük a tortát, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Raffaelloval és csokigolyóval díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »