Csokis raffaello torta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Piskótához:
- 9 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek cukor
- 1 csomag sütőpor
Csokis krémhez:
- 1 csomag csokis pudingpor
- 5 dl tej
- 10 dkg margarin
- 4 ek cukor
- 1 ek liszt
Kókuszos krémhez:
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag kókuszreszelék (100 g)
Díszítés:
- raffaello
- csokigolyó
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 3 lapot sütünk egy 24 cm-es formában.
A pudingport, a cukrot, a lisztet összekeverjük, felöntjük a tejjel. A margarint beledaraboljuk és megfőzzük. Hűlni hagyjuk, de közben néhányszor átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszelék nagy részét. Egy keveset hagyjunk a díszítéshez.
Tálcára helyezzük az első lapot, megkenjük a csokis krémmel, rá a következő lapot. Ezt követi a kókuszos krém 3/4 része, majd az utolsó piskóta. A maradék kókuszos krémmel befedjük a tortát, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Raffaelloval és csokigolyóval díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.