Csokis raffaello torta recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 ek liszt
- 9 ek cukor
- 1 csomag sütőpor
Csokis krémhez:
- 1 csomag csokis pudingpor
- 5 dl tej
- 10 dkg margarin
- 4 ek cukor
- 1 ek liszt
Kókuszos krémhez:
- 5 dl habtejszín
- 1 csomag kókuszreszelék (100 g)
Díszítés:
- raffaello
- csokigolyó
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 3 lapot sütünk egy 24 cm-es formában.
A pudingport, a cukrot, a lisztet összekeverjük, felöntjük a tejjel. A margarint beledaraboljuk és megfőzzük. Hűlni hagyjuk, de közben néhányszor átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszelék nagy részét. Egy keveset hagyjunk a díszítéshez.
Tálcára helyezzük az első lapot, megkenjük a csokis krémmel, rá a következő lapot. Ezt követi a kókuszos krém 3/4 része, majd az utolsó piskóta. A maradék kókuszos krémmel befedjük a tortát, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Raffaelloval és csokigolyóval díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »