Hozzávalók:
Piskótához:
Csokis krémhez:
Kókuszos krémhez:
Díszítés:
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 3 lapot sütünk egy 24 cm-es formában.
A pudingport, a cukrot, a lisztet összekeverjük, felöntjük a tejjel. A margarint beledaraboljuk és megfőzzük. Hűlni hagyjuk, de közben néhányszor átkeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a kókuszreszelék nagy részét. Egy keveset hagyjunk a díszítéshez.
Tálcára helyezzük az első lapot, megkenjük a csokis krémmel, rá a következő lapot. Ezt követi a kókuszos krém 3/4 része, majd az utolsó piskóta. A maradék kókuszos krémmel befedjük a tortát, megszórjuk kókuszreszelékkel.
Raffaelloval és csokigolyóval díszítjük.