Citromtorta recept

Elkészítése:
A tésztához kemény habbá verjük a tojásfehérjét 3 ek cukorral és csipet sóval. Kikeverjük a tojássárgáját a maradék cukorral. Fokozatosan hozzákeverjük a lisztet. Óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot.
Sütőpapírral bélelt formába öntjük a masszát és 180 fokon készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd 3 részre vágjuk.
A krémhez sűrűre főzzük a tejben a pudingport a cukorral, a tojássárgájával,citromlével és citromhéjjal.
Jó alaposan kikeverjük a margarint, majd fokozatosan hozzáadjuk a kihűlt pudingot.
Megkenjük a lapokat krémmel majd a tetejét és az oldalát is.
Citrommal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »