Citromtorta recept

Elkészítése:
A tésztához kemény habbá verjük a tojásfehérjét 3 ek cukorral és csipet sóval. Kikeverjük a tojássárgáját a maradék cukorral. Fokozatosan hozzákeverjük a lisztet. Óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot.
Sütőpapírral bélelt formába öntjük a masszát és 180 fokon készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd 3 részre vágjuk.
A krémhez sűrűre főzzük a tejben a pudingport a cukorral, a tojássárgájával,citromlével és citromhéjjal.
Jó alaposan kikeverjük a margarint, majd fokozatosan hozzáadjuk a kihűlt pudingot.
Megkenjük a lapokat krémmel majd a tetejét és az oldalát is.
Citrommal díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »