Babapiskótás torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg babapiskóta
- 1,5 l tej
- rumaroma
- 1cs karamell ízű pudingpor
- 1cs csokis pudingpor
- 1cs tejszín ízű pudingpor
- 12 ek cukor
- reszelt étcsoki vagy tortadara
Elkészítése:
A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat.
A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a tejszín ízű puding kerüljön.
A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival. A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »