Babapiskótás torta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg babapiskóta
- 1,5 l tej
- rumaroma
- 1cs karamell ízű pudingpor
- 1cs csokis pudingpor
- 1cs tejszín ízű pudingpor
- 12 ek cukor
- reszelt étcsoki vagy tortadara
Elkészítése:
A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat.
A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a tejszín ízű puding kerüljön.
A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival. A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.