Babapiskótás torta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 40 dkg babapiskóta
- 1,5 l tej
- rumaroma
- 1cs karamell ízű pudingpor
- 1cs csokis pudingpor
- 1cs tejszín ízű pudingpor
- 12 ek cukor
- reszelt étcsoki vagy tortadara
Elkészítése:
A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat.
A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.
Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a tejszín ízű puding kerüljön.
A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival. A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

