Babapiskótás torta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Babapiskótás torta

Hozzávalók:

  • 40 dkg babapiskóta
  • 1,5 l tej
  • rumaroma
  • 1cs karamell ízű pudingpor
  • 1cs csokis pudingpor
  • 1cs tejszín ízű pudingpor
  • 12 ek cukor
  • reszelt étcsoki vagy tortadara

Elkészítése:

A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.

Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat.

A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.

Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a tejszín ízű puding kerüljön.

A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival. A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!