Ananásztorta recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból piskóta
Krémhez:
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 doboz ananász konzerv
- tejszínhab
Elkészítése:
A piskótát a szokásos módon megsütjük (négyszög és kerek is lehet). Ha kihűlt akkor a tetejéről ujjnyi vastag réteget levágunk. Az aljából a tésztát kikanalazzuk úgy, hogy maradjon pereme. A töltelékhez a piskóta belsejét megöntözzük az ananász levével, hogy kicsit nedves maradjon. A porcukrot a margarinnal habosra keverjük , majd az apróra vágott ananászt (ha soknak találjuk csak a felét adjuk hozzá) és a nedves piskótát. Ezzel a krémmel töltjük a piskótát. Rátesszük a tetejét és jól lehűtjük. A torta szeleteket tejszínhabbal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »