Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ananásztorta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból piskóta

    Krémhez:

    • 15 dkg margarin
    • 10 dkg porcukor
    • 1 doboz ananász konzerv
    • tejszínhab

    Elkészítése:

    A piskótát a szokásos módon megsütjük (négyszög és kerek is lehet). Ha kihűlt akkor a tetejéről ujjnyi vastag réteget levágunk. Az aljából a tésztát kikanalazzuk úgy, hogy maradjon pereme. A töltelékhez a piskóta belsejét megöntözzük az ananász levével, hogy kicsit nedves maradjon. A porcukrot a margarinnal habosra keverjük , majd az apróra vágott ananászt (ha soknak találjuk csak a felét adjuk hozzá) és a nedves piskótát. Ezzel a krémmel töltjük a piskótát. Rátesszük a tetejét és jól lehűtjük. A torta szeleteket tejszínhabbal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá