Ananásztorta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 8 tojásból piskóta

Krémhez:

  • 15 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • 1 doboz ananász konzerv
  • tejszínhab

Elkészítése:

A piskótát a szokásos módon megsütjük (négyszög és kerek is lehet). Ha kihűlt akkor a tetejéről ujjnyi vastag réteget levágunk. Az aljából a tésztát kikanalazzuk úgy, hogy maradjon pereme. A töltelékhez a piskóta belsejét megöntözzük az ananász levével, hogy kicsit nedves maradjon. A porcukrot a margarinnal habosra keverjük , majd az apróra vágott ananászt (ha soknak találjuk csak a felét adjuk hozzá) és a nedves piskótát. Ezzel a krémmel töltjük a piskótát. Rátesszük a tetejét és jól lehűtjük. A torta szeleteket tejszínhabbal tálaljuk.